Foglalási szabályzatÉrvényes: a GRUBER Travel Kft. irodáiban és weboldalain (www.grubertravel.hu, www.torokutak.hu, www.elutazna.hu) történő, saját szervezésű és közvetített nyaralások, körutazások, városlátogatások, hajóutak, síutak, repülőjegyek és szállások lefoglalására és kifizetésére.

KÖSZÖNJÜK, hogy a GRUBER Travel Kft. szolgáltatásait veszi igénybe utazása lefoglalásához! BIZALOM 1996 óta...

Kérjük, figyelmesen olvassa át a foglalási szabályzatunkat! Bármilyen kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére az oldalainkon feltüntetett elérhetőségeken, vagy ezen a központi számunkon: +36 1 333-2211 hétfőtől szombatig 10-21, vasárnap 10-19 óra között. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a foglalási szabályzatot nem fogadja el, illetve az ott leírtakkal nem ért egyet, a foglalás nem jöhet létre.

1. Bevezetés A GRUBER Travel Kft. Magyarországon bejegyzett utazási iroda. a Kereskedelmi, Haditechnikai, Exportellenőrzési és Nemesfémhitelesítési Főosztály Idegenforgalmi és Közraktározásfelügyeleti Osztálya által kiadott regisztrációs száma: U-001033. A cég cégjegyzékszáma: 13-09-185931, a cég adószáma: 12869879-2-13. A GRUBER Travel Kft. által üzemeltett www.grubertravel.hu, www.torokutak.hu, www.elutazna.hu oldalakat mindenki ingyen használhatja. A weboldalakon szereplő képek, leírások, és árak az utazásszervezők által továbbított XML adatbázisokból kerülnek fel a weboldalainkra. A feltüntetett információkból vagy információ hiányból származó károkért, a hiányosan vagy tévesen feltüntetett árakért a GRUBER Travel Kft. nem tehető felelőssé.

2. Foglalási szabályzat A weboldalainkon keresztül készített online ajánlatkérésről vagy foglalásról elküldése után azonnal küldünk egy értesítőt a megadott e-mail címre, amelyben jelezzük, hogy ajánlatkérési vagy foglalási igénye beérkezett hozzánk. Kérjük, ezt minden esetben ellenőrizze! Amennyiben eltérést lát az általunk küldött visszaigazolás és a lefoglalt út között, haladéktalanul jelezze nekünk. Ez a visszaigazolás még nem jelenti az út konkrét lefoglalását az utazásszervező felé. A foglalás beérkezése után a kiválasztott utat azonnal visszaigazoltatjuk azzal a partnerünkkel, akinek az útjára jelentkezett, így akár 1 -2 órán belül megtudhatja, hogy az Ön által kiválasztott útra vannak e még szabad helyek. A hely ellenőrzése után a megadott e-mail címre elküldjük az út pontos és végleges árát és az Opciós szerződést. Amennyiben fenntartja foglalási szándékát elküldjük a foglaláshoz szükséges dokumentumokat. Az Utazást közvetítő szerződésben / Utazási szerződésbe / Repülőjegy vagy szállás megrendelésben feltüntetett árak már az út pontos és végleges árát tartalmazzák. A foglaláshoz szükséges dokumentumokat kérjük aláírva visszajuttatni valamelyik irodánkba személyesen, vagy az szkennerve, illetve lefotózva e-mailen!

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy csak megbízhatónak tartott partnerek, légitársaságok és utazásszervezők útjait, ajánlatait értékesítsük, illetve közvetítsük, és csak a megbízhatónak tartott utazásszervezőknek az ajánlatait jelenítsük meg a weboldalainkon. A GRUBER Travel Kft. fenntartja magának azt a jogot, hogy az oldalain feltüntetett információkat, árakat a megrendelés előtt, után és közben is módosítsa. Az oldalain feltüntetett árak folyamatosan módosulnak/hatnak (pl.: előfoglalási akciók (first minute), akciós árlisták, az utazásszervezők aktuális akcióinak kiadása (last minute), stb.), ezért az árakból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

3. Fizetési szabályzat A kiküldött dokumentumokkal (Utazást közvetítő szerződés / Utazási szerződés / Repülőjegy vagy szállás megrendelés) egyidejűleg az út teljes árának a 40% előlegét (utazás megkezdése előtt 35 napon kivül történő megrendelés esetén), vagy a teljes összeget (utazás megkezdése előtt 35 napon belül történő megrendelés esetén) kérjük kifizetni. A weboldalainkon keresztüli, online foglalást csak akkor tudjuk az utazásszervezőnél lefoglalni, ha a fent leírtak alapján kifizetésre került az adott foglalás előlege vagy teljes összege. A pénz beérkezése és a foglalás közötti időben elfogyott helyekért irodánk nem vállal garanciát és az ebből adódó károkért a GRUBER Travel Kft.-t semmilyen felellőség nem terheli.

A lefoglalt út előlegének, hátralékának vagy a teljes összeg kifizetésének lehetőségei:
  • irodáinkban készpénzben (Ft / €) vagy bankkártyával (Ft)
  • átutalással az ERSTE Bank Hungary Zrt-nél vezetett forintos (Ft) vagy eurós (€) bankszámlánkra
  • készpénz befizetéssel az ország valamelyik ERSTE Bankfiókban az ERSTE Bank Hungary Zrt-nél vezetett forintos (Ft) vagy eurós (€) bankszámlánkra
  • bankkártyával a http://fizetes.grubertravel.hu/ biztonságos (CIB Bank-os), fizetési weboldalunkon (Ft / €)
  • GRUBER Travel utazási- vagy kultúra utalvánnyal (Ft)
  • Az alábbi utalványokkal: Erzsébet-utalvány Plusz kártya, Ajándék Erzsébet-utalvány, Árkád-, Westend-, Shopmark-, Köki- és Eurocenter ajándékutalvány
  • SZÉP kártyával (csak belföldi szállásfoglalásra)
4. Ár garancia A GRUBER Travel Kft. garantálja, hogy az utakat ugyan olyan áron és feltételekkel biztosítja ügyfelei részére, mint az utazásszervezők saját weboldalain, irodájukon vagy iroda hálózatukon belül.

5. Utazási okmányok / Voucher (Részvételi jegy): Az utazási okmányokat csak a foglalás teljes összegben történő kifizetése után adhatjuk ki. Az utazási okmányokat repülős út esetében az adott út szervezőjének a képviselőjétől indulás előtt 2 órával veheti át a repülőtéren, egyéni és buszos utazásnál, illetve belföldi és külföldi szállás foglalás esetén irodáinkban személyesen adjuk ki vagy elküldjük a megadott e-mail címre az indulás előtt 1-5 nappal.